Locatie

Hoe kom je bij de Hemtuin?

Taets
Hemkade 16
1506PR Zaandam

Hembrug Express

De Hembrug Express brengt je van Amsterdam CS in een half uurtje naar onze HEMtuin. Geniet onderweg van de skyline van Amsterdam en een verfrissend welkomstdrankje. Je ideale dagje uit begint al op deze boot, die om het uur vertrekt.
De opstapplaats is aan de lange steiger links van de pontjes.

gezond op de fiets?

Het Hembrugterrein is ook goed bereikbaar met de fiets. Vanaf het centrum van Amsterdam fiets je door Westpoort in een half uur naar de Hempont. Het Hembrugterrein ligt direct aan de overkant van het water.
De Hempont is een gratis 24-uurs dienst en vertrekt iedere 20 minuten vanaf Amsterdam. Bekijk hier de vertrektijden en opstapplaats.

Liever met de auto ?

 Bij ons parkeer je gratis!
In verband met de geldende coronamaatregelen willen wij iedereen adviseren om met eigen vervoer te komen en niet met het openbaar vervoer.
 
Auto vanuit Amsterdam
Pak de Ring A10, richting Zaanstad en neem 'Afrit Oostzaan, Zaandam-Zuid, Het Twiske'. Sla vervolgens rechtsaf naar N516/Kolkweg, richting Kolkweg-Noord, Zaandam-Zuid. Na 3 kilometer (na de Den Uyl-brug) sla je linksaf naar de N203 / Provinciale weg. Na 250 meter (bij de rotonde) sla je linksaf en volg je de borden. 
 
Auto vanuit het Noorden
Pak de A8 richting Amsterdam en neem 'Afrit Oostzaan, Zaandam-Zuid, Het Twiske'. Sla vervolgens rechtsaf naar N516/Kolkweg, richting Kolkweg-Noord, Zaandam-Zuid.
Na 3 kilometer (na de Den Uyl-brug) sla je linksaf naar de N203 / Provinciale weg. Na 250 meter (bij de rotonde) sla je linksaf en volg je de borden.